2022-02-10 08:14:18• hírek • Szatmár.ro

Tizenkét év alatt tíz Ötletbörzét szervezett a Hans Lindner Alapítvány – most várják a visszajelzéseket

A Hans Lindner Alapítvány 2003 és 2014 között az Ötletbörze program keretén belül vállalkozói játékot szervezett Szatmár megyei tanulók számára, melyen mintegy 2000 tanuló vett részt.  

„Bízunk benne, hogy értelme volt, a fiatalok a szerzett tapasztalatoknak hasznát vették! Keressük őket, várjuk az ő visszajelzésüket!” – írja felhívásában az alapítvány.

A programban akkor résztvevő diákok ma már felnőttek, viszont visszajelzéseik által szeretne az alapítvány hasznos információkhoz, amelyek segítséget jelenthetnek új programjaik tervezésében.

„Szeretnénk megtudni, hogy a valamikori résztvevők hasznát vették-e a programban kínált információknak, hol élnek most, milyen munkakörben dolgoznak, illetve vállalkozóként dolgoznak-e” – áll a felhívásban.

Mindazok, akik szép emlékekkel gondolnak vissza a 2003-2014 között megszervezett ötletbörzékre, és megosztanák gondolataikat az alapítvány munkatársaival, azok a közösségi oldalon keresztül, üzenetben írhatnak nekik néhány sort a témával kapcsolatban: https://www.facebook.com/fundatiahanslindner.programulrazasperantei.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: